Brygger-kurser

Brygger-kurser

Vær med til en hel særlig dag fyldt med samvær, samarbejde og sammenhold med det gode håndbryggede øl som katalysator.

På brygger-kurset er det ikke kun ølbrygningen der er i hovedsædet, men også samværet på selve dagen. Her er det så heldigt at ølbrygning i sin natur består af pauser ved bestemte temperaturer. Dette giver mulighed for at få en snak med resten af holdet, og skænket sig et frisk glas øl.

Vores kurser er derfor oplagte til at bringe folk sammen, det kunne f.eks. være til personalearrangementer, polterabender, runde fødselsdage, herre/kvindeklubber fodboldafslutning og mange flere.

Du lærer at brygge øl helt fra bunden af. Øl består af 4 hovedingredienser: Vand, Malt, Humle og Gær. I vil lære hvad disse har af indflydelse på det færdige øl. Der er plads til 12 – 24 ”kommende brygmestre”, hvor vi kan brygge på op til 6 brygkedler samtidigt. 5-6 uger efter brygdagen kan alle deltagere afhente 15 halvliters øl af deres egen bryg med egen etiket.

Kurserne kan foregå efter eget ønske i omgivelser tæt på jer eller vi kan afholde dem i Grønbjerg Forsamlingshus.

Du kan enten bestille os til at komme og lave et kursus for dig og dine venner eller du kan deltage på et af vores åbne brygger-kurser der annonceres på Facebook som begivenheder.

Ring eller skriv til os med individuelle ønsker, så sørger vi for lave et fedt arrangement til jer.

Brygger-kursus hos os min. 12 personer. Brygger-kursus hos jer min. 15 personer. For individuel aftale, giv os et kald på 40371622.

Teambuilding - Brygger for en dag

Varighed 8-10 timer.

Arrangementets hovedformål er at man i grupper på 2-3 vil lære at brygge sit helt eget kvalitetsøl fra bunden af. Dagen starter med en lille ølsmagning af min. 6 forskellige varianter af øl fra Lille Holmgård Håndbryg, så man skal bestemme hvilken øl man vil brygge.
Derudover vil dagen også indeholde én lang kontinuerlig ølsmagning, hvor det vil være muligt at forsyne sig forskellige Håndbryggede fadøl fra enten 2 eller 6 kolde fadølshaner.

Eksempel på program ”Brygger for en dag – All Inclusive”:
Kl. 12.30: Velkomst med ølsmagning (min 6 varianter) og udvælgelse af dit eget bryg.
Kl. 13:00 -18:00: Vi hygger og brygger, under kyndig vejledning fra brygmestrene Simon og Alan fra Lille Holmgård Håndbryg.
Kl. 18:00: Vi tænder grillen til aftensmad, derefter hygge i baren.
Kl. 20:30: Sidste omgang.
Programmet kunne også løbe fra 10:00 til 18:00.

All Inclusive:

  • Inkl. måltider
  • 6 kolde fadølshaner

Pris: 1249,-  ekskl. moms

Basispakke:

  • Ekskl. måltider
  • 2 kolde fadølshaner

Pris: 999,-  ekskl. moms

Teambuilding - Brygger for en aften

Varighed 5-7 timer.

Eftermiddagens/aftenens hovedformål er at man i grupper på 2-3 vil lære at brygge sit helt eget kvalitetsøl fra bunden af. Arrangementet starter med at vi smager på de øl, I på forhånd har valgt, I skal brygge denne dag, mens vi giver jer et overblik i ølbrygningsprocessen.
Derudover vil aftenen også være en lang kontinuerlig ølsmagning, hvor det vil være muligt at forsyne sig forskellige Håndbryggede fadøl fra enten 2 eller 6 kolde fadølshaner.

Eksempel på program for dagen:
Kl. 16:30 – 17:00: Velkomst, ølsmagning og overblik over brygdag.
Kl. 17:00 – 22:00: Vi hygger og brygger, under kyndig vejledning fra brygmestrene Simon og Alan fra Lille Holmgård Håndbryg.
Kl. 18:00 – 19:00: Der bliver serveret aftensmad samtidigt med at der holdes nøje øje bryggeprocessen.
Kl. 22:00: Fyraftensøl.

All Inclusive:

  • Inkl. aftensmåltid
  • 6 kolde fadølshaner

Pris: 1249,-  ekskl. moms

Basispakke:

  • Ekskl. aftensmåltid
  • 2 kolde fadølshaner

Pris: 999,-  ekskl. moms