Ølforedrag og ølsmagninger

Ølforedrag og ølsmagninger

Ølsmagning er en god mulighed for at have en afslappende aften sammen med dine venner eller kollegaer. Alt imens den gode stemning stiger og fællesskabet styrkes, vil I få en større viden og indsigt i den store variation der findes når vi taler om øl. Med udgangspunkt i øl fra Lille Holmgård Håndbryg, vil vi komme en tur rundt i øllets verden.

Øl kommer i en langt række smukke farver, som spænder lige fra lys og klar, gylden nuance over brun, til en næsten sort. Noget øl er nærmest grumset og ugennemsigtig, andet er krystalklart og gennemsigtig. Så blot ved at se på øllet, danner vi os et indtryk af smagen på øllet. Inden vores læber møder det kolde øl, er vores næse i fuld gang med at afkode de mange duft nuancer som giver øllet karakter. Når øllet rammer tungen og munden smager sødme, bitterhed, syrlighed og salt, sammen med den mundfylde som øllet giver. Der findes mange typer af øl: IPA, hvede, pilsner, lager, stout, tripel, dubbel, bock osv. Fælles for dem alle er hoved ingredienserne: vand malt humle og gær, de kan så derefter inddeles i to helt overordnende typer – overgæret øl og undergæret øl.

Ved vores ølforedrag med ølsmagning,vil I smage meget forskellige øl (min. 6 varianter), som bliver ledsaget af fortællinger/anekdoter/røverhistorier om brygprocesser, stilarter, og øl historie. Der vil ud over øl blive serveret lidt tilhørende salte snaks.

Pris: 245,-  inkl. moms pr. person inkl. ølvenlige snacks.
Deltagerantal: Min. 15 personer. For individuel aftale, giv os et kald på 40371622.
Eller deltag i en af vores faste ølsmagninger her: