Se hvad vi tilbyder

Oplevelser

Vores arrangementer og oplevelser variere fra ølfordrag/ølsmagninger på 2 timer til en hel dag på 10 timer hvor du og dine venner/kollegaer brygger jeres eget øl under grundig vejledning og med fuld forplejning, altså en festlig og lærerig dag med All Inclusive.

Bliv Brygger - på din måde

Vi har 2 forskellige tilbud af brygkurser.
Det ene er en basispakke hvor vi komme med alt udstyr, malt humle, gær og undervisning. Lokaler og forplejning sørger I selv for.
Det andet er en All inclusivepakke hvor der er sørget for både ølbrygningskurset, og der er fuld forplejning med 3 måltider og smagsprøver under brygningen AD LIBITUM. Hvis du har mod på at brygge dit eget øl derhjemme sammen med kammerater eller kollegaer, kan du leje et bryganlæg og købe et brygkit hos os.

Brygger for en dag

På vores brygkurser lærer du at brygge øl helt fra bunden af. Vi kværner selv malten som vi bruger til vores egne opskrifter. Vi har 6 bryganlæg og alt tilbehør med til 12 – 18 ”kommende brygmestre”. 4-5 uger efter brygdagen kan alle deltagere afhente 15 halvliters øl af deres egen bryg og med egen etiket.

Bryg øl til din fest

Kom til Lille Holmgård og bryg øl til din/jeres kommende fest f.eks. familiefest, personalefest, vejfest, sommerfest el. lign. Bryg 2 – 6 forskellige fadøl på vores anlæg med vejledning fra os til hele processen. Efter den hyggelige brygdag står jeres øl og gærer i 4 uger hos os. Derefter sørger vi for at den kommer på fade så den er klar til jeres fest.

Ølforedrag og ølsmagninger

Ølsmagning er en god mulighed for at have en afslappende aften sammen med dine venner eller kollegaer. Alt imens den gode stemning stiger og fællesskabet styrkes, vil I få en større viden og indsigt i den store variation, der findes når vi taler om øl. Med udgangspunkt i øl fra Lille Holmgård Håndbryg, vil vi komme en tur rundt i øllets verden.

Høre mere?

Hvis du vil høre mere om vores koncepter eller har ideer til et skræddersyet arrangement tilpasset dig og dine venner eller kollegaer, er du meget velkommen til at kontakte os.